zaterdag 10 december 2016

3 jaar later

Ik heb besloten om opnieuw te gaan bloggen, Facebook is vlug maar ook vluchtig en in een blogje kan je toch meer verteld krijgen.
We zijn ondertussen 3 jaar verder en er is nogal wat handwerk verzet, ik heb nogal wat spulletjes gehaakt, heb leren Fair-Isle breien, heb de nodige Ufo's van quilt-, kruissteek-, bei- en haakwerk liggen.

De jongens zijn ook drie jaar ouder geworden, maar komen nog even graag hun maagje laten verwennen bij hun moeke en ons kakkenestje Jelle brengt menig weekend hier door.
Ondertussen zijn er oude huisgenoten de regenboogbrug overgestoken, Nessie werd 18 en Wellington 19,5, echt oude poezen dus. Er kwamen nieuwe poezels, Lowie die ondertussen een jaar of 14 is, Macho die oorspronkelijk Tommeke heette maar door de jongens omgedoopt werd en 2 is geworden in de zomer, en Garfield, een lieve maar wilde kater die een ontsnappingskoning was en het niet heeft overleefd na een aanrijding. Ondertussen is er een nieuwe rosse in de plaats gekomen, Hamish is net als Garfield een asielkat. Hamish is helemaal verliefd op Kwispel die het maar matig apprecieert maar er zich heeft bij neergelegd dat hij op de voet gevolgd wordt door dit eigenaardig wezen.
Het grootste nieuws is dat ik volgend jaar stop met werken. Na 43 jaar dienst is het genoeg geweest, ik ga met pensioen. Op 1 april is het zover, nooit meer vroeg moeten opstaan om op een overvolle bus in de file te staan. Sommige collega's ga ik enorm missen, het werk niet zozeer.

Het zal even wennen worden aan een nieuwe levensfase, maar er staan alweer projecten op de wachtlijst, waarvan de Kunstacademie er eentje is, ik ga opnieuw studeren en kan het dan doen gedurende de dag in plaats van 's avonds.

En natuurlijk al die Ufo's en WIP's die nu in een versnellingsfase zullen komen en wie weet, ook nog eens zullen af geraken. Goede voornemens...
Ik ben al gewaarschuwd dat ik nog minder tijd zal hebben als dan nu, het zijn ervaringsdeskundigen, dus ze zouden wel eens gelijk kunnen hebben, maar ik ga er zeker en vast met volle teugen van genieten!

4 opmerkingen:

Anke22q11 zei

Toffe blog!!!
ik ga hem bij men favorieten zetten!

veerle zei

Ik ben jaloers op je potloden en de tijd die je gaat krijgen. Ooit ben ik ook aan de beurt. Ik hoop dat je er goed van zal genieten!
Veerle

inge zei

welkom terug in blogland! ik ga je ook weer volgen (via bloglovin)

Ramesh zei


This was a really Wonderful post. Thank you for providing these details.