donderdag 20 juni 2013

Quip dag

Dit jaar ben ik naar de Quipdag geweest van Naald en Draad in Schoten. Bekende gezichten gezien, maar ook nieuwe vriendjes gemaakt.
Het was er gezellig, veel projecten gezien die nieuw voor mij waren, ook een mooie Dear Jane en zowaar de mysterie die ik bezig ben bij Calico House, maar dan veel verder gevorderd dan de mijne.


En als cadeautje een patroontje gekregen voor een huisje, dat kan dienen als opbergplaatsje voor een klosje garen en als speldenkussen, hier het voorbeeld:


Ik heb een begin gemaakt met de voorkant, zoals ge kunt zien met eigen invulling. De druiven heb ik vervangen met rozen, DH had een zwak voor rozen, en ik ben niet zo voor de kleur paars. Er ontbrak een poes aan het patroon, en wat is een quilter nu zonder poes? En nu ze er in zwarte uitvoering opstaat, heb ik er ook maar een bezem bijgezet, consequent zijn, nietwaar?


Het is nog niet helemaal naar mijn goesting, maar voor het moment blijft het liggen. Vandaag ga ik de achterkant uittekenen en zoveel mogelijk naaien. Het is priegelwerk, maar o zo plezant om te doen.

En dan is er ook nog de handwerktentoonstelling dit weekend in Schoten, daar ga ik vrijdag snoepen met mijn ogen, ben reuzebenieuwd naar al het moois.


1 opmerking:

veerle zei

En we hebben gesnoept hé Edith ;)